Beauty Bubble - yksilöllinen kauneusopastus:

Etänä tapahtuva kauneusopastus on sinulle, joka tahdot oppia ehostamaan itsesi arkea tai juhlaa varten tai tarvitset apua ihonhoidossa. Ohjaamme sinut sopivien tekniikkojen äärelle meikkaamisessa ja autamme valitsemaan juuri sinulle sopivat värit meikkiisi. Apunasi on kaksi kauneusalan ammattilaista, jotka tarjoavat kaiken ammattitaitonsa sinun avuksesi.

Palveluun kuuluu alkukartoitus, jonka avulla selvitämme juuri sinun kauneuspulmasi ennen varsinaista tapaamista. Tapaamisen voit käyttää tarpeesi mukaan meikkitaitojen kerryttämiseen tai ihonhoito-opastukseen. Myös kampausvinkit arkeen onnistuu kampaajan ohjeilla. Tapaamisen jälkeen saat vielä kirjalliset ohjeet ja tuotesuositukset sähköpostiisi, jotta voit palata tapaamisen aikana käytyihin oppeihin aina uudelleen halutessasi.

60 min.  60,00€

90 min.  85,00€
 
Voit varata aikasi sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoitamme etänä tapahtuvista meikkiryhmistä Instagramissamme @beautybubble.fi 

Beauty Bubble - kauneusopastus pienryhmälle 2-5 henkilöä:

Saavumme luoksenne tekemään meikkiopastuksen sinulle ja ystävillesi. Palvelu sopii täydellisesti esimerkiksi juhlaseurueille, etkoille tai rentoon illanviettoon. Opastamme teille haluamanne meikkityylin ja annamme vinkkejä onnistuneen kokonaisuuden luomiseen. Räätälöimme aina palvelusta tarpeisiinne sopivan. Palvelun kesto on 60-90 min. riippuen ryhmän koosta. 
 
55€ / henkilö
 
Voitte varata ajan sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Ryhmäopastukset toteutetaan Pirkanmaan alueella.